Kunstgras leggen - Alle werken in Uw tuin. Regio Geel, Herentals, Mol, Turnhout... Tuinman

Welcom bij Hoveniersbedrijf Primatuin
Tuinwerk reserveren
Tuinier Geel
Ga naar de inhoud
ALTIJD PERFECTE GAZON
  Ook tijdens de coronacrisis zijn we er voor u en alle werken uitvoeren.   
Kunstgras laten leggen Geel, Turnhout, Herentals of regio?

Een mooi, groen gazon is de droom van iedere tuinier. Een natuur gazon vergt veel geduld, tijd en kan frustrerend zijn wanneer het gras niet wil groeien op schaduwplekken, onder planten of wanneer de bodem niet mee werkt.

Bent u op zoek naar een specialist voor het aanleggen van uw kunstgras? Dan bent u aan het juiste adres. Wij leggen kunstgras aan in zowel uw particuliere tuin als uw bedrijfstuin. Uiteraard plaatsen wij ook op balkons, terrassen en binnenplaatsen. Neem gerust contact met ons op als u gevestigd bent in Geel, Mol, Turnhout, Herentals, Tessenderlo en omgeving.


Wij adviseren u graag over de verschillen in kunstgras en waar u op dient te letten. Zo maakt u een juiste keuze en kunt u jaren genieten van een kunstgrasmat.Vrij van mos, onkruiden en schimmels


Met kunstgras in je tuin, op je dakterras of op speelpleinen, minimaliseer je het onderhoud enorm.
gggrrJe hoeft je gazon nooit meer te maaien, besproeien of te bemesten. Kunstgras vormt daarmee op de lange termijn een investering die zichzelf terugverdient. Zo heb je met minimaal onderhoud toch altijd een stralend groen gazon! Daarbij zul je met kunstgras veel minder last hebben van ongedierte.
Kunstgras Voordelen

Onderhoudsarm
Een van de grootste voordelen van kunstgras is het onderhoudsarme karakter. Kunstgras hoeft u namelijk niet te besproeien, verticuteren en uiteraard niet te maaien. In tegenstelling tot natuurgras blijft kunstgras zonder al te veel onderhoud het gehele jaar door mooi groen en kunt u er ten alle tijde direct van genieten. U kunt het kunstgras onderhouden door het regelmatig te bezemen of schoon te blazen met een bladblazer.

Kind- en diervriendelijk
Kunstgras is zacht, laat uitstekend water door en zal niet beschadigen door bijvoorbeeld urine van dieren. Hierdoor is kunstgras uitstekend geschikt voor uw kinderen en huisdier(en). Omdat het kunstgras heerlijk zacht is wordt kunstgras beschouwd als een fijne speelondergrond. Door de goede drainerende eigenschappen kunnen uw kinderen na een regenbui al snel weer op het kunstgras spleen. En dit zonder vies te worden!
Altijd bespeelbaar
Daar waar natuurgras al snel een modderige substantie wordt na een regenbui en uw kinderen na een val groene plekken op hun knieen krijgen is kunstgras ten alle tijden bespeelbaar. Uw kinderen kunnen daarom altijd fijn op het gras spelen.

Kunstgras laat goed water door. In plaats van water via bestrating naar het riool te geleiden, komt regenwater nu weer geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater.
U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.Wat zijn de voordelen van kunstgras t.o.v. gewoon gras?

Verder is kunstgras ideaal voor mensen die last hebben van een (gras)allergie. Bijkomende voordelen zijn dat je met kunstgras nooit meer last zult hebben van modder en zand in huis, in school of in kleedkamers, dat wordt ingelopen van buiten.

Kunstgras is daarnaast ook perfect geschikt voor diverse sport- en speldoeleinden. Bij kunstgras sport- en speelvelden zijn vele variaties mogelijk met het aanbrengen van gekleurd kunstgras en belijning op maat.

Onder speeltoestellen is kunstgras bij uitstek geschikt als veilige valondergrond.

Dus hier nog een keer alle voordelen op een rijtje

-Minimaal onderhoud, nooit meer maaien, sproeien, bemesten en bijzaaien.
-Veel minder last van ongedierte
-Altijd een groene, natuurlijke uitstraling
-Ideaal voor mensen met (gras)allergie
-Kunstgras is geschikt voor diverse sport- en speldoeleinden
-Kunstgras is in meerdere kleuren en belijning verkrijgbaar.
-Bijkomend voordeel: geen inloop van modder in bijvoorbeeld de kantine, de school, kleedkamers e.d.!
-Gecertificeerd als valondergrond, dus uitermate geschikt voor de toepassing onder speeltoestellen!


De huidige generatie kunstgrassoorten zijn nog nauwelijks van echt gras te onderscheiden,
of het moet zijn dat echt gras er in de praktijk vaak veel slechter uitziet door het vele onkruid dan wel achterstallig onderhoud.


Kunstgras legservice in de regio Geel, Turnhout, Herentals...

Bent u woonachtig in Geel of omgeving 25km en wilt u in uw mooie tuin kunstgras laten leggen . Dan kunnen wij u hiervan voorzien. Kunstgras leveren we niet alleen tegen een scherpe prijs, maar kunnen het gazon ook volledig aanleggen. Binnen 2 weken na aanvraag kan uw tuin volledig veranderd zijn in een groene, onderhouds- en kindvriendelijke oase met kunstgras.ONZE STERKE PUNTEN

Professionaliteit
Betrouwbaarheid
Korte Termijn
Top Kwaliteit
Scherpe PrijzenKwaliteit

Er is een enorm aanbod aan kunstgras soorten, ook zijn er enorme kwaliteit verschillen.
De kwaliteit van kunstgras word bepaald door de hoeveelheid vezels in een vierkante meter en het soort materiaal.
Hoe meer vezels hoe hoger de slijtvastheid,
ook de extra ingebrachte mosvezel zorgt ervoor dat het kunstgras minder snel plat gaat liggen en dus minder snel verslijt.
Alle kunstgras soorten in het tuin assortiment hebben deze mosvezel.

Goedkoop is vaak duurkoop.
Er word ook Chinese kunstgras soorten aangeboden tegen spotprijzen.
Dit lijkt op het eerste gezicht mooi maar de kwaliteit van deze soorten laat te wensen over.
Hier worden zo min mogelijk vezels in een vierkante meter ingebracht zodat deze mat ook snel versleten zal zijn.
Ook de kleurvastheid van deze kunstgras soorten kan niet gegarandeerd worden.
Bent u onbekend met het product kunstgras en wilt u het door professionals aangelegd willen zien dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionals hebben vele jaren ervaring waardoor u verzekerd bent van een vakkundig aangelegde kunstgrasmat.Kunstgras Toepassingen

Kunstgras is een ideaal onderhoudsvrij alternatief voor gras en bestrating in het algemeen.
Het kan o.a. toegepast worden voor:

  Particuliere voor- en achtertuinen
  Bedrijfstuinen
  Terrassen (dakterrassen, horeca, evenementen etc…)
  Balkons en veranda's
  Plaatsen waar echt gras moeilijk groeit (o.a. rond zwembaden, onder bomen en in de schaduw)
  Onder speeltoestellen, trampoline en kinderzwembaden
  Speelveldjes in scholen en kinderdagverblijven
  Sportvelden
  Etalages
  Beurzen
  Showrooms
  Vakantieverblijven
  Openbare weg (moeilijk te onderhouden plaatsen zoals rotondes en middenbermen)
 Zowel kleine als grote delen van de tuin


Kunstgras in de tuin
Heb je ooit nagedacht over kunstgras in de tuin? Er zijn de laatste tijd meer en meer gazons uit kunstgras in privé-tuinen te vinden. De redenen voor de aankoop van kunstmatige gazons zijn verschillend. Bejaarde tuineigenaren willen af van het fysiek veeleisende werk. Klanten met een fulltime baan hebben vaak maar beperkt tijd hiervoor. Zij zoeken in hun vrije tijd naar ontspanning in de tuin of willen hun hobby’s uitoefenen. Jonge gezinnen hebben behoefte aan een duurzaam speeloppervlak voor hun kinderen.
Wat hebben deze drie doelgroepen met elkaar gemeen?
Ze willen allen geen tijd besteden aan onderhoud omdat hun tijd voor een optimale grasverzorging beperkt is. Want zelfs met kleine grasvelden moeten zij “stay tuned” zijn. Desondanks willen ze wel dat hun gazon het hele jaar door een perfecte uitstraling heeft.


Kunstgras op het dakterras
Kunstgrastapijten op een dakterras zijn een opkomende trend. U transformeert uw dak in een groene oase. Het ziet er veel groter uit door de extra hoeveelheid groen en u kunt ook in de winter genieten van het frisse groen van het grastapijt. Onze tip: met grote potplanten op de rand van het dak kunt u nog meer tuingevoel creëren.

Kunstgras op het balkon
Kunstgras wordt steeds populairder voor balkons. De meest voorkomende reden voor de aankoop van kunstgras bestemd voor balkons is de behoefte aan een kleine groene oase dicht bij de flat. Stedelijke gebieden hebben vaak weinig openbaar groen en de grijze muren van huizen kunnen niet zomaar veranderd worden. Met kunstgras kunt u op een elegante manier uit de mode geraakte vloeren en versleten tegels verbergen. Aangevuld met potplanten en een kunstgazon wordt uw balkon binnen korte tijd in een gezellige minituin omgetoverd. Een plek om te verblijven na een dag hard werken of als u niet wilt uitgaan.


Zwembad op Kunstgras
Kinderbadjes en zwembaden mogen niet op harde, steenachtige grond staan. Het risico op letsel door scherpe stenen en randen is aanzienlijk en insnijdingen op de voetzolen bederven met zekerheid het badplezier. Kunstgrastapijten zijn uitstekend geschikt als zachte onderlaag voor kinderbadjes. Het zachte, maar robuuste materiaal werkt schok- en stootdempend. Met een kunstgrasmat als onderlaag kan er onbezorgd geplonsd worden.


Warroom klanten kiezen PrimaTuin als kunstgras installateur,

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom PrimaTuin voor u de leverancier in regio Geel is met betrekking tot het kunstgras leggen, waaronder de volgende punten:

-Kunstgras van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.
-Binnen 14 dagen na aanvraag een prachtig kunstgrasgazon
-Gekwalificeerd personeel.
-Duidelijke offerte zonder verrassingen achteraf.
-Milieu vriendelijke producten
-Garantie op het door ons geleverde werk.
-Vrijblijvend advies aan huis


Wij komen graag uw kunstgras aanleg realiseren. Wij zijn in staat snel te schakelen, zodat u nooit lang hoeft te wachten op een nieuwe tuin en kunstgras.

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte.

Wij hebben ervaring en zijn behendig in het installeren van diverse soorten grasmatten. De legservice is actief in Geel, Turnhout, Herentals, Tessenderlo en andere nabijgelegen plaatsen.
Altijd een goed verzorgd, mooi groen gazon, vrij van droogte- en modderplekken.

Veel Gestelde Vragen
                    
HEEFT HET KUNSTGRAS ONDERHOUD NODIG?
Natuurlijke materialen zoals blaadjes,katjes van bomen en zaden van omringde vegetatie moeten verwijderd worden.Dit kan met een bladblazer/- zuiger of eenvoudig met een borstel of hark.

IS KUNSTGRAS MILIEUVRIENDELIJK?
Geen verspilling meer van kostbaar water en gedaan met grondwatervervuiling door chemische meststoffen en pesticiden.En daarbovenop is kunstgras 100% recycleerbaar.

KAN KUNSTGRAS VERKLEUREN?
Door toevoeging van een unieke UV stabilisator en de speciale samenstelling van de vezels van het gras wordt verkleuring voorkomen.Kunstgras wordt onder de zwaarste omstandigheden getest op verkleuringen en UV stabiliteit waardoor intense regenval,langdurige zon, vriesweer en hevige hagel geen probleem kunnen vormen.

WAT MET ONTLASTING VAN DIEREN OP HET GRAS?
Kleine uitwerpselen breken op natuurlijke wijze af.Bij grote dieren worden de uitwerpselen best manueel verwijderd, zoals ook het geval is bij natuurgras. Plasjes en dergelijke zijn onschadelijk, de vezels zullen er niet van verkleuren.

WAARVOOR KAN KUNSTGRAS GEBRUIKT WORDEN?
Kunstgras heeft talloze toepassingen zoals tuinen, terrassen, evenemeten,standenbouw,lounges, gevelbekleding, afwerking vijvers en zwembaden, golfgreens en andere sportvelden, showrooms en winkels.

WAT DOE IK ALS IK MOLLEN IN MIJN TUIN HEB?
Indien u tuin onderhevig is van mollen raden wij aan om het kunstgras te leggen op stabilisé. Op deze manier kunnen de mollen het kunstgras niet naar boven duwen en heeft u altijd een mooi strakke gazon.KLANTEN OVER ONS


We nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een afspraak zodat wij ook, samen met u, uw wensen en mogelijkheden kunnen doornemen en uitwerken. Woont u in Regio Geel, Herentals, Mol, Turnhout, Lommel, Beringen, Tessenderlo, Diest, Aarschot, Heist-op-den-Berg of omstreken? Dan hoop ik u spoedig te mogen begroeten.

Vriendelijke Groet,
PrimaTuin

Ons uitgangspunt is uw tuinplezier!
HEB JE VRAGEN?

Contacteer ons
Adres van de hofCONTACTEER ONS


Contactgegevens

Prima Tuin
Dokter Van de Perrestraat 225 bus F,
2440 Geel,

Uw hovenier in Geel en regio
Terug naar de inhoud