Tuinonderhoud - Alle werken in Uw tuin. Regio Geel, Herentals, Mol, Turnhout... Tuinman

Welcom bij Hoveniersbedrijf Primatuin
Tuinwerk reserveren
Tuinier Geel
Ga naar de inhoud
LENTE/ZOMMER 2021!

Het tuinonderhoud gaat nu een belangrijke rol spelen om te kunnen blijven genieten van uw tuin.


tuinonderhoud, snoeien, onderhoud, tuinbedrijf, Geel, Herentals, Mol, Turnhout, Lommel, Beringen,

U beschikt over een schitterende tuin maar helaas niet genoeg tijd? Dan hebben wij goed nieuws voor u, u kunt uw tuinonderhoud in de regio Geel perfect uit besteden aan PrimaTuin, ook in de regio Turnhout, Mol, Herentals, Laakdal, Tessenderlo we werk leveren.

Wij verzorgen het tuinonderhoud van particulieren en bedrijven, zowel kleine als grote tuinen, van een flinke schoonmaakbeurt tot het snoeien van een boom en compleet onderhoud.
Wanneer u uw tuin een vakkundige voor- en najaarsbeurt laat geven bent u al een eind op weg, want daarmee legt u de basis voor een mooie en gezonde tuin. Maar heeft u zelf helemaal geen tijd en/of zin om uw tuin te onderhouden?

Dan kunt u het onderhoud ook volledig uit handen geven, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.Tuinman: Geel, Herentals, Mol, Turnhout, Lommel, Beringen, Tessenderlo, Diest, Aarschot, Heist-op-den-Berg
Indien u het complete tuinonderhoud aan ons wilt over laten, zal door onze hoveniers bekeken worden welke onderhoudsfrequentie het beste bij uw tuin past. Vervolgens word door ons een geheel vrijblijvende offerte gemaakt
Als u zoekt tuinonderhoud in Geel en omgeving 25km  bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuinonderhoud hangt af van de behoeftes van de tuin en zijn eigenaar.  Hoe is het ontwerp, welke stijl heeft uw tuin en zijn er onderhoud vriendelijke materialen gebruikt. In iedere jaargetijde vraagt de tuin om specifieke onderhoud. Voor uw tuin kunnen wij een onderhoudsplan ontwikkelen. Het onderhoud kan volgens plan en behoefte worden uitgevoerd. Het behoud en de ontwikkeling van uw tuin is op deze manier gewaarborgd.Wilt u ook graag een onderhoudsplan door ons laten ontwikkelen? Vul uw gegevens in op het contactformulier op deze website, zodat wij contact met u op kunnen nemen voor een vrijblijvend gesprek. Contactformulier >>>
Niet alleen het ontwerp en de aanleg van uw tuin is belangrijk

wanneer u er het hele jaar door van wilt genieten.

Ook het onderhouden van de tuin is essentieel.De Onderhoudsservice Van PrimaTuin

Bij Primatuin hovenier kunt u, zowel terecht voor eenmalig als regelmatig, klein of groot tuinonderhoud.

Tuinonderhoud Geel, Herentals, Mol, Turnhout, Lommel, Beringen, Tessenderlo, Diest, Aarschot, Heist-op-den-Berg

Handig en gemakkelijk wanneer u zelf geen tijd of geen zin heeft.  We komen graag bij u langs om te bekijken welke onderhoudsfrequentie het beste bij uw tuin en uw wensen past. We spreken graag samen met u af of we iedere week, iedere maand, elk kwartaal of ieder half jaar uw tuin komen onderhouden.
Dankzij onze onderhoudsservice bent u het hele jaar door verzekerd van een tuin in topconditie.

Onze onderhoudsservice, Kies maar best voor u:

Eenmalig Tuinonderhoud (op elk moment)
Basis Onderhoud  (twee keer per jaar)
Plus Onderhoud (maandelijks)
Top Onderhoud (maandelijks+maaien)
Excellent Onderhoud (wekelijks)EENMALIG TUINONDERHOUD
Uw tuin heeft behoefte aan een eenmalig tuinonderhoud om weer in goede conditie te komen. Van boomverzorging tot het verwijderen van onkruid. De kosten voor het onderhoud zijn vooraf vastgelegd of zijn resultaat gericht afgesproken.

BASIS TUINONDERHOUD
Bij het BASIS onderhoudspakket verzorgen we twee keer per jaar een grote tuinbeurt, in het voor- en najaar.
Daarna kunt u de tuin zelf bijhouden.
Na zo’n grote tuinbeurt is uw tuin bemest met meststoffen van Ecostyle, zijn de hagen geknipt, de bomen gesnoeid, de borders opgeruimd en is de bestrating onkruidvrij gemaakt.

PLUS TUINONDERHOUD
Bij een PLUS onderhoudspakket krijgt uw tuin maandelijks een vakkundige tuinbeurt.
Het enige dat u tussendoor zelf hoeft te doen, is het gazon maaien en het terras aanvegen.

TOP TUINONDERHOUD
Bij het TOP onderhoudspakket komen we maandelijks langs voor een vakkundige onderhoudsbeurt én maaien we tussentijds het gazon zo vaak als nodig is.

EXCELLENT TUINONDERHOUD
Bij een EXCELLENT onderhoudspakket komen we wekelijks langs, op een vaste dag. Na zo’n grote tuinbeurt is uw tuin bemest met meststoffen van Ecostyle, zijn de hagen geknipt, de bomen gesnoeid, de borders opgeruimd en is de bestrating onkruidvrij gemaakt. Uw tuin ligt er dan gegarandeerd altijd piekfijn bij. U hoeft alleen maar te genieten!


Voor meer informatie over ons tuinonderhoud, de verschillende pakketen en onderhoud op afroep kunt u contact met ons opnemen.

ONDERHOUD OP REGIE

Uw tuin onderhouden in Geel en omgeving door onze gespecialiseerde hoveniers wanneer u dit zelf aangeeft.  Betreft het de ene keer het snoeien of vellen van uw bomen en de andere keer het plaatsen van beplanting of het verwijderen van aanslag. U heeft de regie zelf in handen!

gazon onderhoudenONDERHOUD TIJDENS VAKANTIE

Tijdens uw afwezigheid of juist bij terugkomst van een reis moet de tuin goed onderhouden zijn zodat u niet direct aan de slag hoeft buiten. Van het maaien van uw gazon tot het verwijderen van blad. Een specifieke opdracht op een vooraf vastgelegd  moment voor uw tuin in de regio Geel Mol Turnhout.


ONDERHOUD BIJ VERKOOP VAN UW HUIS

Bij de verkoop van u huis komt al genoeg kijken. Van tuinonderhoud is door de plannen al enige tijd geen sprake meer. En dit juist nu uw tuin de eerste indruk is voor potentiële kopers. Onze hoveniers nemen u alle zorgen uit handen en zorgen dat uw tuin er weer perfect onderhouden uitziet


Bent u op zoek naar een hovenier in tuinonderhoud in en om Geel, die luistert naar uw wensen en kijkt naar uw tuin?
Onze gespecialiseerde onderhoudshoveniers zijn buitengewoon in groen!

Of u uw tuin eenmalig onderhouden wilt hebben of het hele jaar rond, Primatuin biedt u altijd een passende en op maat gemaakte oplossing:


Uw droomtuin is dichterbij dan u denkt!


ONZE STERKE PUNTEN


  • Professionaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Korte Termijn
  • Top Kwaliteit
  • Scherpe Prijzen


Kosten Tuinonderhoud


Tuin: Geel, Herentals, Mol, Turnhout, Lommel, Beringen, Tessenderlo, Diest, Aarschot, Heist-op-den-Berg
Wat kost een hovenier in Geel, Mol, Turnhout of regio?

Het is moeilijk een eenduidig antwoord te geven op deze vraag omdat alle tuinen verschillend zijn. Toch kunnen wij in de meeste gevallen aan de hand van een aantal intake vragen en de nodige basis informatie wel een vrij nauwkeurige prijsindicatie verstrekken.

Om een prijsindicatie te ontvangen zijn de volgende stappen nodig:

- Neem contact met ons op.
- Stuur een aantal foto's in een email.
- Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk waaruit de werkzaamheden bestaan en wat uw wensen zijn.  
- Zorg dat u ongeveer de maten van uw tuin weet.
- Indien de prijsindicatie aan uw verwachtingen voldoet zullen wij overgaan tot het maken van een afspraak om de nodige zaken te fijn afstemmen.

Indien u hulp nodig heeft bij het vergaren van de beschreven stappen, of vragen heeft over onze prijzen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan telefonisch ondersteunen.
Kijk ook eens naar de speciale aanbiedingen onze all in one pakketten.


hovenier: Geel, Herentals, Mol, Turnhout, Lommel, Beringen, Tessenderlo, Diest, Aarschot, Heist-op-den-Berg
Door onze jarenlange ervaring en kennis en kunde zijn wij uistekend instaat voor u het tuinonderhoud te verzorgen. Dit kan op incidentele basis plaats vinden maar ook op geregelde basis wanneer u kiest voor een primatuin abonnement. Uiteraard wordt de frequentie en inhoud van het tuinonderhoud in overleg met u bepaald.

Voor nadere informatie over onder andere mogelijkheden voor tuinonderhoud in de regio Geel Turnhout Mol en de mogelijkheid van een Primatuin-abonnement
Particulieren en bedrijven, zowel kleine als grote tuinensnoeien Geel, Herentals, Mol, Turnhout, Lommel, Beringen, Tessenderlo, Diest, Aarschot, Heist-op-den-Berg
Wij onderhouden de totale groenvoorziening zowel in de buitenruimte alsook de binnenbeplanting. Van de plantenbakken bij het entree, de putten in het straatwerk tot de bomen in de beplantingsvakken, van het gazon naast de kantine tot de fontein in de vijver en van de plantenbakken bij de receptie tot de planten in het directiekantoor.
De werkwijze is eenvoudig en helder. Wij maken na een bezoek aan het project een offerte waarin de jaarlijks uit te voeren werkzaamheden duidelijk worden omschreven samen met de frequentie en de kosten. Als deze offerte wordt goedgekeurd volgt een contract waarin een aantal voor beide partijen belangrijke afspraken staan. Wij zullen het werk dan in uitvoering nemen per ingangsdatum contract en u heeft er geen omkijken meer naar.
Ons doel is, dat telkens als u bij de zaak aankomt u tevreden kunt zijn en u kunt uw klanten of relaties met een gerust hart ontvangen in een verzorgde groene omgeving.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak op locatie.

Tuinman: Geel, Herentals, Mol, Turnhout, Lommel, Beringen, Tessenderlo, Diest, Aarschot, Heist-op-den-Berg
GROENVOORZIENING EN FACILITAIRE ZAKEN

Zorgeloos genieten van een groene omgeving is buitengewoon wanneer u uw kiest voor tuinonderhoud en beheer van buitenruimte door Primatiun. Met een regelmatig en goed onderhouden terrein blijft het gewenste beeld en functie behouden.

Omdat elk buitenterrein uniek is en zo ook uw persoonlijke wensen leveren wij onderhoud en beheer volledig op maat. Zo kunnen wij de complete zorg voor uw bedrijfs- of instellingstuin beheren en bent u altijd verzekerd van een verzorgde buitenruimte. Met een onderhoudscontract komt u nooit voor verrassingen te staan. Heeft u meer behoefte aan flexibiliteit en wilt u zelf aangeven wanneer onderhoud gewenst is, dan bieden wij u graag een contract op regiebasis aan.
Wanneer u contact met ons opneemt gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden over tuinonderhoud en beheer in kaart te brengen.


Primatuin is er voor mensen met een tuin, die er niet aan toe komen deze te onderhouden. Heeft u gewoonweg geen “groene vingers”of een drukke baan? Geen probleem. Primatuin biedt u hier dé oplossing voor aan. Betaalbaar onderhoud, van mosverwijdering, snoeien, schoffelen tot bestraten en aanleg van de tuin. Dit zodat u wel kan genieten van de tuin maar hier geen of weinig omkijken naar heeft.Een onderhouden tuin is een tuin in goede conditie om zorgeloos van te genieten.KLANTEN OVER ONS


We nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een afspraak zodat wij ook, samen met u, uw wensen en mogelijkheden kunnen doornemen en uitwerken. Woont u in Regio Geel, Herentals, Mol, Turnhout, Lommel, Beringen, Tessenderlo, Diest, Aarschot, Heist-op-den-Berg of omstreken? Dan hoop ik u spoedig te mogen begroeten.

Vriendelijke Groet,
PrimaTuin

Ons uitgangspunt is uw tuinplezier!
HEB JE VRAGEN?

Contacteer ons
CONTACTEER ONS


Contactgegevens

Prima Tuin
Dokter Van de Perrestraat 225 bus F,
2440 Geel,

Adres van de hofUw tuinman Geel en regio


Website Tags: Tuinonderhouden, tuinman, hovenier, Geel, Mol, Turnhout, Herentals, tuinonderhoud, snoeien, onderhoud, tuinbedrijf, tuin,
Terug naar de inhoud