KUNSTGRAS IN DE TUIN – EEN PERFECT MOOI GAZON

HET HELE JAAR DOOR

Kunstgras Legservice regio: Geel, Mol, Turnhout

Welkom bij PrimaTuin!

Wij zijn een hoveniersbedrijf uit Geel, gespecialiseerd in alle werken voor, in en rond uw tuin. Wij houden ons onder andere bezig met het aanleggen kunstgras in de tuin, op  het terras, balkon en rondom zwembaden.

Ons doel is om u een betaalbaar, onderhoudsvriendelijk alternatief te bieden voor traditionele gazons dat eruitziet en aanvoelt als echt gras.

Met onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een vakkundig aangelegde kunstgrasmat. Wij adviseren u graag over de verschillen in kunstgras en waar u op moet letten. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken en jarenlang genieten van uw kunstgrasmat.

Hoe kan jouw tuin eruitzien met kunstgras?

Laat je verrassen!

Bent u het beu om uren te besteden aan het maaien, bemesten en besproeien van uw gazon


en het resultaat is verre van een perfect gazon?

Een mooie gazon is de droom van elke tuinier, maar een natuurlijk gazon vereist veel werk, geduld, water, meststoffen en kan nog steeds frustrerend zijn wanneer het gras niet groeit op schaduwplekken, wanneer de bodem niet samenwerkt of wanneer er geen voldoende regenval is in de zomer.

Een groot probleem is ook het constant groeiende onkruid, ongedierte in de grond zoals engerlingen en andere larwen, ziekten van gazon en soms zelfs twee maanden zonder regen zoals het was in de zomer van 2022

Ieder jaar hetzelfde? Ben je het beu?

U kunt zich als vele tuin eigenaren bevinden die moe zijn van het besteden van uren per week aan het maaien, besproeien, jaarlijks verticuteren, bemesten en het bestrijden van onkruid. 

Of misschien heeft u gewoon geen tijd om een mooie groene gazon te onderhouden?

Ons kunstgras is de perfecte oplossing voor deze problemen

Kunstgras is een onderhoudsvriendelijke oplossing. Het vereist geen mestoof, kalk, maaien of onderhoud en het ziet er het hele jaar door prachtig uit. Kunstgras heeft geen water nodig op warme en droge dagen. Kunstgras ‘groeit’ overal, ook op plekken waar geen zon komt, en vergt nauwelijks onderhoud.

✔ - Nooit meer maaien, verticuteren, beluchten

U bespaart veel tijd

✔ - Geen water, mestoof en kalk nodig

U bespaart veel geld

✔ - Geen onkruiden, ongedierten en ziekten

U bespaart jezelf veel stress

✔ - Geen compostbak/ afvoeren gemaaid gras

U bespaart tijd, geld en uw rug

Bovendien is het gemaakt van milieuvriendelijke materialen die veilig zijn voor kinderen en huisdieren.

Grootste Voordelen Kunstgras van PrimaTuin

Onze kunstgrasoorten zijn moeilijk te onderscheiden van echt gras.

Bovendien kan echt gras er vaak slechter uitzien door het veel voorkomende onkruid of door gebrekkig onderhoud. 

 

3 redenen waarom u zou moeten overwegen om kunstgras te plaatsen

Geen last van ongedierte en ziektes

Zoals mollen, engerlingen, emelten of ziektes zoals voetrot, sneeuwschimmel, rooddraad, ronde plekkenziekte, bladvlekken en roest.

Altijd een groene, naturlijke uitstraling

Geen mos, onkruid en gele of bruine plekken in het gazon na warme en droge dagen.

U bespaart uw tijd, geld en moeite

U heeft geen water, grasmaaier, benzine, verticuteermachine, kunstmest, kalk of werkuren nodig.

Kies voor onze duurzame en onderhoudsvriendelijke kunstgrassen voor een altijd mooi en verzorgd gazon.

Meer Voordelen Van Kunstgras

Eenvoudig onderhoud
Geniet van een mooi, onderhoudsvriendelijk gazon met kunstgras

Eén van de grootste voordelen van kunstgras is het onderhoudsarme karakter. Kunstgras hoeft u namelijk niet te besproeien, verticuteren en uiteraard niet te maaien. In tegenstelling tot natuurgras blijft kunstgras zonder al te veel onderhoud het gehele jaar door mooi groen en kunt u er altijd direct van genieten. U kunt het kunstgras onderhouden door het regelmatig te bezemen of schoon te blazen met een bladblazer. Zo heeft u met minimaal onderhoud toch altijd een stralend groen gazon! Daarbij zult u met kunstgras veel minder last hebben van ongedierte.

Ideaal voor uw huisdier(en)
Kunstgras is veilig en comfortabel voor huisdieren

Kunstgras is zacht, laat het uitstekend water door en zal niet beschadigd raken door bijvoorbeeld urine of klauwen van dieren. Hierdoor is kunstgras uitstekend geschikt voor uw huisdier(en). Ze kunnen lekker op het gras spelen en rondlopen zonder dat het gras beschadigd raakt, en u hoeft zich geen zorgen te maken over vieze plekken of ongelukjes. Bovendien is kunstgras hygiënischer dan natuurgras, wat het een perfecte keuze maakt voor huisdieren die gevoelig zijn voor allergieën of andere gezondheidsproblemen. 

Geschikt voor elke omgeving
Kunstgras is geschikt voor elke tuin, (dak)terras, balkon of rond de zwembad

U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras. Kunstgras in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos. Zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende. En omdat het kunstgras heerlijk zacht is, wordt het beschouwd als een fijne speelondergrond. Door de goede drainerende eigenschappen kunnen uw kinderen na een regenbui al snel weer op het kunstgrassplen spelen. En dit zonder vies te worden!

Ons kunstgras is perfect voor kinderen als speeltuin
Kunstgras biedt uitstekende speelmogelijkheden voor kinderen.

Daar waar natuurgras al snel een modderige substantie wordt na een regenbui en uw kinderen na een val groene plekken op hun knieën krijgen, is kunstgras altijd bespeelbaar. Uw kinderen kunnen daarom altijd fijn op het gras spelen, zonder zich vies te maken of geblesseerd te raken. Bovendien blijft kunstgras droog en comfortabel om op te spelen, ook als het weer wat minder is. Dit maakt kunstgras een ideale speelondergrond voor kinderen van alle leeftijden.
Omdat het kunstgras heerlijk zacht is wordt kunstgras beschouwd als een fijne speelondergrond. Door de goede drainerende eigenschappen kunnen uw kinderen na een regenbui al snel weer op het kunstgrassplen. En dit zonder vies te worden!

Kunstgras vormt daarmee op de lange termijn een investering die zichzelf terugverdient. Zo heb je met minimaal onderhoud toch altijd een stralend groen gazon!

Bijkomende Voordelen Kunstgras

Verder is kunstgras ideaal voor mensen die last hebben van een (gras)allergie. Bijkomende voordelen zijn dat je met kunstgras nooit meer last zult hebben van modder en zand in huis, in school of in kleedkamers, dat wordt ingelopen van buiten.

Ook Uw huisdieren zullen dol zijn op ons gras

Ze mogen er urenlang spelen of liggen en u hoeft zich geen zorgen te maken over modder in huis

 

Wat zeggen onze klanten die voor kunstgras van PrimaTuin hebben gekozen

“Ik was aarzelend om over te schakelen naar kunstgras op het eerste, maar ik ben zo blij dat ik het heb gedaan! Mijn gazon ziet er fantastisch uit en ik hoef me geen zorgen te maken over enig onderhoud. Dankjewel, PrimaTuin!” -Sara M. 

“We hebben een kleine achtertuin en waren moe van het constant worstelen met onkruid en bruine plekken. Kunstgras was de perfecte oplossing voor ons. Het ziet er geweldig uit en we hebben geen problemen gehad met het alles. We raden kunstgras van Primatuin zeer aan!”
-Marie en Kevin S.-

“Ik ben zo blij met mijn nieuwe kunstgrasmat van PrimaTuin! Het ziet er zo mooi uit en voelt zo zacht aan onder mijn voeten. Het is een geweldige oplossing voor mijn kleine tuin en ik hoef me geen zorgen te maken over het onderhoud. PrimaTuin bedankt voor de geweldige service!” – Ingrid

Ik ben zeer tevreden over het kunstgras dat in mijn tuin is aangelegd door Maximo. Mijn honden spelen er graag op en ik maak me geen zorgen over onkruid of uitdroging. Ik heb geen sproeiers in mijn tuin dus was de gazon elke zomer helemaal droog en lelijk, maar nu is dat verleden tijd. Bedankt PrimaTuin!” – Jan

“Ik was op zoek naar een oplossing voor mijn kleine terras zonder veel onderhoud en PrimaTuin bood precies dat. Het kunstgras ziet er geweldig uit en voelt zelfs aan als echt gras. Dank u PrimaTuin” – Sophie

“Mijn tuin zag er ooit uit als een woestijn maar dankzij PrimaTuin is mijn tuin nu mooi en groen. Het kunstgras is perfect, het voelt en ziet er echt uit, ik ben zo blij dat ik deze keuze heb gemaakt” – Kim

Is uw tuin toe aan een opknapbeurt met kunstgras?

Overweegt u ooit om kunstgras te laten installeren?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. PrimaTuin kan de aanleg van uw kunstgras volledig uit handen nemen.

Wij leggen kunstgras aan in zowel uw particuliere tuin als uw bedrijfstuin. Ook plaatsen we kunstgras ook op balkons, terrassen en binnenplaatsen.

Neem gerust contact met ons op als u gevestigd bent in regio Geel, Mol, Turnhout, Herentals, Tessenderlo en regio (35 km rondom Geel).

Onze Professionele Kunstgras Legservice in uw regio

Aarschot Heist-op-den-Berg Nijlen
Arendonk Herentals Oud-Turnhout
Beerse Herselt Ravels
Beringen Hoogstraten Scherpenheuvel-Zichem
Brecht Kasterlee Schoten
Diest Laakdal Tessenderlo
Geel Leopoldsburg Turnhout
Grobbendonk Lier Vosselaar
Haacht Lommel Westerlo
Ham Mol Zoersel

Reserveer een geschikte datum voor u

Ben je op zoek naar mooiste kunstgrassoorten voor je tuin, terras of balkon?
Perfect!

Wij bieden de mooiste kunstgrassoorten uit 2022 en de nieuwste modellen uit 2023

Wij leveren mooiste kunstgras van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs en wij verzorgen ook de volledige aanleg van kunstgras tegen een concurrerende prijs.

Bij elk project komen wij eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het geadviseerde aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past en ontvangt u direct gratis een gespecificeerde offerte.


Wij komen graag ook bij u langs om de kunstgras aanleg te realiseren. We zijn in staat snel te schakelen, zodat u nooit lang hoeft te wachten op een nieuwe tuin met kunstgras. Binnen enkele weken na aanvraag kan uw tuin volledig veranderd zijn in een groene, onderhouds- en kindvriendelijke oase met kunstgras.

We hebben jarenlange ervaring en zijn vaardig in het installeren van diverse soorten kunstgras, ook op moeilijk bereikbare plekken.
 

Waarom is ons bedrijf de beste keuze voor u?

Z

Top service

Z

Top kunstgras kwaliteit

Z

Zorgvuldigheid voor details

Z

support ook na Instalatie

– Duidelijke offerte zonder verrassingen achteraf
 – Scherpe prijzen
 – Lange garantie
– Vrijblijvend advies aan huis  MAAK EEN AFSPRAAK >>>

Onze klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij zijn altijd bereikbaar en staan klaar om u te helpen, ook na de verkoop

Hier enkele foto’s van ons afgeronde werk

De foto’s geven helaas niet het volledige beeld van het ware schoonheid van ons kunstgras. Maak een afspraak met onze expert om het met eigen ogen te bewonderen.

Wat klanten over ons zeggen

Veel Gestelde Vragen

WAARVOOR KAN KUNSTGRAS GEBRUIKT WORDEN?

 Kunstgras heeft talloze toepassingen zoals tuinen, terrassen, evenementen, standenbouw, lounges, gevelbekleding, afwerking vijvers en zwembaden, golfgreens en andere sportvelden, showrooms en winkels.

KAN KUNSTGRAS VERKLEUREN?

Door toevoeging van een unieke UV stabilisator en de speciale samenstelling van de vezels van het gras wordt verkleuring voorkomen.Kunstgras wordt onder de zwaarste omstandigheden getest op verkleuringen en UV stabiliteit waardoor intense regenval,langdurige zon, vriesweer en hevige hagel geen probleem kunnen vormen.

WAT MET ONTLASTING VAN DIEREN OP HET GRAS?

Kleine uitwerpselen breken op natuurlijke manier af. Bij grote dieren worden de uitwerpselen best manueel verwijderd, zoals ook het geval is bij natuurgras. Plasjes en dergelijke zijn onschadelijk, de vezels zullen er niet van verkleuren.

WAT DOE IK ALS IK MOLLEN IN MIJN TUIN HEB?

Indien u tuin onderhevig is van mollen raden wij aan om het kunstgras te leggen op stabilisé. Op deze manier kunnen de mollen het kunstgras niet naar boven duwen en heeft u altijd een mooi strakke gazon.

HEEFT HET KUNSTGRAS ONDERHOUD NODIG?

 Natuurlijke materialen zoals blaadjes, katjes van bomen en zaden van omringde vegetatie moeten verwijderd worden.Dit kan met een bladblazer/- zuiger of eenvoudig met een borstel of hark.

IS KUNSTGRAS MILIEUVRIENDELIJK?

Geen verspilling meer van kostbaar water en gedaan met grondwatervervuiling door chemische meststoffen en pesticiden. En daarbovenop is kunstgras 100% recycleerbaar.

Uitnodiging

Zou u graag meer informatie willen over het laten aanleggen van kunstgras?

We nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een afspraak zodat wij ook, samen met u, uw wensen en mogelijkheden kunnen doornemen en uitwerken. Onze aandacht voor elke individuele klant en het belang dat we hechten aan details,
zijn wat ons bedrijf onderscheidt van de rest.
De werkzaamheden in uw tuin worden uitgevoerd door de eigenaar van PrimaTuin, wat garandeert dat de service van de hoogste kwaliteit wordt geleverd.
Woont u in regio 
Geel of andere nabijgelegen gemeenten tot 35 km van Geel? Dan hoop ik u spoedig te mogen begroeten.

 
Vriendelijke groet,
PrimaTuin

Ons uitgangspunt is uw tuinplezier!

Laat ons uw tuin omtoveren in een groene oase.

HEB JE VRAGEN?

Contacteer ons

Contactgegevens
PrimaTuin
Dokter Van de Perrestraat 225F,
2440 Geel, BTW BE0675.786.330
VUL HET FORMULIER IN