Is uw tuin klaar voor de lente 2023?

Tuinonderhoud 2023

 

Regio: Geel, Mol, Turnhout…

Vraag vrijblijvende offerte aan

Particulieren

Diverse mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen. 

Bedrijven

Een onderhoudscontract in vele vormen.

Wat kunnen wij voor uw tuin doen?

Onkruiden verwijderen

Onkruid verwijderen is de eerste stap op weg naar een mooie, goed onderhouden tuin. Wij houden je terras, oprit en paden onkruidvrij

Ziekten en plagen bestrijden

Behandeling van buxus ziekten, taksterfte in coniferen, gazonziekten en diverse ongedierte in de tuin

Snoeien en knippen

Bomen, coniferen en hagen snoeien, bamboe, heesters, buxussen, rozen,
lavendel… én boomstronken verwijderen

Gazononderhoud

Eenmalig of regelmatig maaien, verticuteren, bemesten, bijzaaien, onkruiden bestrijden…

Bemesten

Je tuin heeft voeding nodig! Het is met planten net als met mensen. Om te kunnen leven hebben zij ook ‘eten en drinken’ nodig.

Terrassen en opritten reinigen

Vuil, mos en groene aanslag verwijderen van klinkers, betontegels, houten terrassen… Uw terras en tegels weer als nieuw!

Op zoek naar een tuinman?

U beschikt over een schitterende tuin maar helaas niet genoeg tijd? Dan hebben wij goed nieuws voor u, u kunt uw tuinonderhoud in de regio Geel perfect uit besteden aan PrimaTuin, ook in de regio Turnhout, Mol, Herentals, Laakdal, Tessenderlo en andere nabijgelegen gemeenten tot 25 km van Geel we werken leveren.
 
PrimaTuin is een bedrijf dat zich bezig houdt met uw tuin, een tuin waar u lekker van kunt genieten, maar waar u verder weinig omkijken naar heeft.
De 
Tuinman van PrimaTuin kan uw tuin tot in de puntjes verzorgen.

Wij verzorgen het
tuinonderhoud van particulieren en bedrijven, zowel kleine als grote tuinen, van een flinke schoonmaakbeurt tot het snoeien van een boom en compleet onderhoud.
Heeft u zelf helemaal geen tijd om uw tuin te onderhouden?

Dan kunt u het onderhoud volledig uit handen geven, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Onze Sterke Punten

R
Snelle Service
Top Kwaliteit
Scherpe Prijzen
Professionaliteit
Betrouwbaarheid

“Vriendelijk en professioneel, goede en snelle service, weet van aanpakken, goed advies. Zeer tevreden Dankjewel”

Iris

“Snelle en goede service voor een goede prijs .Ik zou aanraden!”

Sofie

“Professioneel, correct, vriendelijk, perfecte afwerking en alles netjes opgekuist. Top ! zeer tevreden, zeker een aanrader”

Ann

Tuinonderhoud offerte

Indien u het complete tuinonderhoud aan ons wilt over laten, zal door onze hoveniers bekeken worden welke onderhoudsfrequentie het beste bij uw tuin past. Vervolgens word door ons een geheel vrijblijvende offerte gemaakt.
Als u tuinonderhoud zoekt in Geel of in de omgeving van 25km bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuinonderhoud hangt af van de behoeftes van de tuin en zijn eigenaar. Hoe is het ontwerp, welke stijl heeft uw tuin en zijn er onderhoud vriendelijke materialen gebruikt. In iedere jaargetijde vraagt de tuin om specifieke onderhoud. Voor uw tuin kunnen wij een onderhoudsplan ontwikkelen. Het onderhoud kan volgens plan en behoefte worden uitgevoerd. Het behoud en de ontwikkeling van uw tuin is op deze manier gewaarborgd.

Wilt u ook graag een onderhoudsplan door ons laten ontwikkelen? Vul uw gegevens in op het contactformulier op deze website, zodat wij contact met u op kunnen nemen voor een vrijblijvend gesprek. Contactformulier >>>

De Onderhoudsservice Van PrimaTuin

Bij PrimaTuin hoveniersbedrijf kunt u, zowel terecht voor eenmalig als regelmatig, klein of groot tuinonderhoud.

 

We komen graag bij u langs om te bekijken welke onderhoudsfrequentie het beste bij uw tuin en uw wensen past. We spreken graag samen met u af of we iedere maand, elk kwartaal of ieder half jaar uw tuin komen onderhouden.

 

Dankzij onze onderhoudsservice bent u het hele jaar door verzekerd van een tuin in topconditie.

Onze onderhoudsservice

Bent u op zoek naar een tuinman voor  tuinonderhoud in en om Geel, die luistert naar uw wensen en kijkt naar uw tuin?
Onze gespecialiseerde onderhoudshoveniers zijn buitengewoon in groen!

Of u uw tuin
 eenmalig onderhouden wilt hebben of het hele jaar rond, Primatuin biedt u altijd een passende en op maat gemaakte oplossing:

1

EENMALIG TUINONDERHOUD

Uw tuin heeft behoefte aan een eenmalig tuinonderhoud om weer in goede conditie te komen. Van boomverzorging tot het verwijderen van onkruid. De kosten voor het onderhoud zijn vooraf vastgelegd of zijn resultaat gericht afgesproken.

2

twee keer per jaar Tuinonderhoud

Bij het basis tuinonderhoud pakket verzorgen we twee keer per jaar een grote tuinbeurt, in het voor- en najaar. Daarna kunt u de tuin zelf bijhouden. Na zo’n grote tuinbeurt is uw tuin bemest, zijn de hagen geknipt, de bomen gesnoeid, de borders opgeruimd en is de bestrating onkruidvrij gemaakt.

4

VIER KEER PEER JAAR TUINONDERHOUD

Wij komen één keer per kwartaal langs om het onderhoud van de tuin uit te voeren. Bij een driemaandelijkse onderhoudspakket krijgt uw tuin elk kwartaal een vakkundige tuinbeurt. Het enige dat u tussendoor zelf hoeft te doen, is het gazon maaien en het terras aanvegen.

Door onze jarenlange ervaring, kennis en kunde zijn wij uitstekend in staat voor u het tuinonderhoud te verzorgen. Dit kan op incidentele basis plaats vinden maar ook op geregelde basis wanneer u kiest voor een Primatuin abonnement. Uiteraard wordt de frequentie en inhoud van het tuinonderhoud in overleg met u bepaald.
 

ONDERHOUD OP REGIE
Uw tuin onderhouden wanneer u dit zelf aangeeft. Betreft het de ene keer het snoeien of vellen van uw bomen en de andere keer het plaatsen van beplanting of het verwijderen van aanslag. U heeft de regie zelf in handen!

Voor meer informatie over ons tuinonderhoud, de verschillende pakketten, onderhoud op afroep en de mogelijkheid van een Primatuin-abonnement kunt u contact met ons opnemen.

Uitnodiging

We nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een afspraak zodat wij samen uw wensen en mogelijkheden kunnen doornemen en uitwerken. Woont u in Regio Geel, Herentals, Mol, Turnhout, Lommel, Beringen, Tessenderlo, Diest, Aarschot, Heist-op-den-Berg of omstreken? Dan hoop ik u spoedig te mogen begroeten.

Vriendelijke groet,

PrimaTuin

Ons uitgangspunt is uw tuinplezier!

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

 HEB JE VRAGEN?

Contacteer ons

Contactgegevens
PrimaTuin
Dokter Van de Perrestraat 225F,
2440 Geel, BTW BE0675.786.330

Bel direct of schrijf ons een bericht

🔒 Uw informatie wordt nooit gedeeld met derden.