KUNSTGRAS IN DE TUIN -EEN PERFECT MOOI GAZON

 

HET HELE JAAR DOOR

Kunstgras Legservice

Waarom Kunstgras

De huidige kunstgrassoorten zijn nog nauwelijks van echt gras te onderscheiden.
Echt gras ziet er tevens vaak slechter uit door het vele onkruid of door achterstallig onderhoud.

Altijd een groene, natuurlijke uitstraling

Geen mos, onkruid en gele of bruine plekken in het gazon na warme en droge dagen.

Geen last van ongedierte en ziektes
Zoals mollen, engerlingen, emelten, rouwvliegen of ziektes zoals voetrot, sneeuwschimmel, rooddraad, ronde plekkenziekte of dollarspot, bladvlekken en roest.
Minimaal onderhoud

Kunstgras is onderhoudsvriendelijk: nooit meer maaien, verticuteren, sproeien, bemesten en bijzaaien.

Nooit meer maaien
Geen water nodig
Geen onkruid
Geen werk

Een mooi gazon is de droom van iedere tuinier. Een natuurlijk gazon vergt veel geduld, tijd en kan frustrerend zijn wanneer het gras niet wil groeien op schaduwplekken, onder planten of wanneer de bodem niet mee werkt.
Kunstgras is een onderhoudsvriendelijke oplossing. Kunstgras ‘groeit’ overal, ook op plekken waar geen zon komt, en vergt nauwelijks onderhoud. Kunstgras heeft geen water nodig op warme en droge dagen.

 

Voordelen van  Kunstgras

Eén van de grootste voordelen van kunstgras is het onderhoudsarme karakter. Kunstgras hoeft u namelijk niet te besproeien, verticuteren en uiteraard niet te maaien. In tegenstelling tot natuurgras blijft kunstgras zonder al te veel onderhoud het gehele jaar door mooi groen en kunt u er altijd direct van genieten. U kunt het kunstgras onderhouden door het regelmatig te bezemen of schoon te blazen met een bladblazer.

Kunstgras is zacht, laat uitstekend water door en zal niet beschadigd geraken door bijvoorbeeld urine van dieren. Hierdoor is kunstgras uitstekend geschikt voor uw huisdier(en).

Daar waar natuurgras al snel een modderige substantie wordt na een regenbui en uw kinderen na een val groene plekken op hun knieën krijgen is kunstgras altijd bespeelbaar. Uw kinderen kunnen daarom altijd fijn op het gras spelen.
Kunstgras laat het water goed door. In plaats van water via bestrating naar het riool te geleiden, komt regenwater nu weer geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater.
U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
Kunstgras in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos. Zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.

Je hoeft je gazon nooit meer te maaien, besproeien of te bemesten. Kunstgras vormt daarmee op de lange termijn een investering die zichzelf terugverdient. Zo heb je met minimaal onderhoud toch altijd een stralend groen gazon! Daarbij zul je met kunstgras veel minder last hebben van ongedierte.

Altijd bespeelbaar

 

Omdat het kunstgras heerlijk zacht is wordt kunstgras beschouwd als een fijne speelondergrond. Door de goede drainerende eigenschappen kunnen uw kinderen na een regenbui al snel weer op het kunstgrassplen. En dit zonder vies te worden!

VRIJ VAN MOS, ONKRUID EN ZIEKTEN

Alle Voordelen Kunstgras

 
Dus hier nog een keer alle voordelen van kunstgras op een rijtje
 

✅- Minimaal onderhoud: u hoeft nooit meer te maaien, sproeien(geen water nodig), bemesten en bijzaaien

✅- Geen last van ongedierte zoals mollen, engerlingen, emelten, rouwvlieg

✅- Geen ziekten zoals voetrot, sneeuwschimmel, rooddraad, ronde plekkenziekte of dollarspot, bladvlekken, roest

Geen mos, onkruid, heksenkringen en paddenstoelen

– Altijd een groene, natuurlijke uitstraling

– Kunstgras is geschikt voor diverse tuinen, sport- en speldoeleinden

– Kunstgras is in meerdere kleuren en belijning verkrijgbaar

– Bijkomend voordeel: geen inloop van modder in bijvoorbeeld de kantine, de school, kleedkamers e.d.!

– Gecertificeerd als valondergrond, dus uitermate geschikt voor de toepassing onder speeltoestellen!

Verder is kunstgras ideaal voor mensen die last hebben van een (gras)allergie. Bijkomende voordelen zijn dat je met kunstgras nooit meer last zult hebben van modder en zand in huis, in school of in kleedkamers, dat wordt ingelopen van buiten.

Altijd een groene, natuurlijke uitstraling

 

Kunstgras Laten Leggen?

Bent u op zoek naar een specialist voor het aanleggen van kunstgras?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. PrimaTuin kan de aanleg van uw kunstgras volledig uit handen nemen.

Wij leggen kunstgras aan in zowel uw particuliere tuin als uw bedrijfstuin. Uiteraard plaatsen we kunstgras ook op balkons, terrassen en binnenplaatsen.
Neem gerust contact met ons op als u gevestigd bent in regio Geel, Mol, Turnhout, Herentals, Tessenderlo en regio (35 km rondom Geel).

De Professionele Kunstgras Legservice
in uw regio

AarschotHeist-op-den-BergNijlen
ArendonkHerentalsOud-Turnhout
BeerseHerseltRavels
BeringenHoogstratenScherpenheuvel-Zichem
BrechtKasterleeSchoten
DiestLaakdalTessenderlo
GeelLeopoldsburgTurnhout
GrobbendonkLierVosselaar
HaachtLommelWesterlo
HamMolZoersel

Waarom klanten voor ons kiezen 

Z

Top kwaliteit

Z

Beste prijs

Z

Lange garantie

De Mooiste Kunstgrassoorten

Het grootste aanbod kunstgrassen – meer dan 40 mooiste modellen 2021/2022

Ben je op zoek naar goed en mooi kunstgras voor je balkon, gazon of tuin?
Kunstgras leveren we niet alleen tegeeen scherpe prijs, maar kunnen ook kunstgras van de laagste prijs volledig aanleggenBinnen 2 weken na aanvraag kan uw tuin volledig veranderd zijn in een groene, onderhouds- en kindvriendelijke oase met kunstgras.

 

Als u in Geel of in de buurt van 35 km van Geel woont en u wilt in uw mooie tuin kunstgras laten leggen, dan kunnen we u hiervan voorzien. Neem telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

.

Vele jaren ervaring

 Wij hebben vele jaren ervaring waardoor u verzekerd bent van een vakkundig aangelegde kunstgrasmat.
Wij adviseren u graag over de verschillen in kunstgras en waar u op dient te letten. Zo maakt u een juiste keuze en kunt u jaren genieten van een kunstgrasmat. PrimaTuin biedt het grootste en mooiste aanbod kunstgras soorten van top fabrikanten waaronder ROYALGRASS, FEELDS, NAAMGRASS, HOMEGRASS.
Mooi kunstgras voor de tuin, kunstgras voor het balkon, kunstgras voor het dakterras, kindvriendelijk zacht kunstgras voor de speeltuin, zacht kunstgras geschikt voor rond een zwembad, kunstgras geschikt voor honden, katten en andere huisdieren.

Onze kunstgras legservice garandeert

Mooi kunstgras van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs
– Duidelijke offerte zonder verrassingen achteraf
 – Korte wachttijden
  – Vele jaren ervaring
– Milieuvriendelijke producten
– Garantie op het door ons geleverde werk
– 100% tevreden klanten
– Vrijblijvend advies aan huis  MAAK EEN AFSPRAAK >>>
Wij komen graag uw kunstgras aanleg realiseren. We zijn in staat snel te schakelen, zodat u nooit lang hoeft te wachten op een nieuwe tuin en kunstgras.
 
Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het geadviseerde aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte.
 
We hebben ervaring en zijn behendig in het installeren van diverse soorten grasmatten. De kunstgras legservice is actief in Geel en andere nabijgelegen gemeenten tot 35 km van Geel.

Onze Laatste Werken

Wat klanten over ons zeggen

Veel Gestelde Vragen

WAARVOOR KAN KUNSTGRAS GEBRUIKT WORDEN?

 Kunstgras heeft talloze toepassingen zoals tuinen, terrassen, evenementen, standenbouw, lounges, gevelbekleding, afwerking vijvers en zwembaden, golfgreens en andere sportvelden, showrooms en winkels.

KAN KUNSTGRAS VERKLEUREN?

Door toevoeging van een unieke UV stabilisator en de speciale samenstelling van de vezels van het gras wordt verkleuring voorkomen.Kunstgras wordt onder de zwaarste omstandigheden getest op verkleuringen en UV stabiliteit waardoor intense regenval,langdurige zon, vriesweer en hevige hagel geen probleem kunnen vormen.

WAT MET ONTLASTING VAN DIEREN OP HET GRAS?

Kleine uitwerpselen breken op natuurlijke manier af. Bij grote dieren worden de uitwerpselen best manueel verwijderd, zoals ook het geval is bij natuurgras. Plasjes en dergelijke zijn onschadelijk, de vezels zullen er niet van verkleuren.

WAT DOE IK ALS IK MOLLEN IN MIJN TUIN HEB?

Indien u tuin onderhevig is van mollen raden wij aan om het kunstgras te leggen op stabilisé. Op deze manier kunnen de mollen het kunstgras niet naar boven duwen en heeft u altijd een mooi strakke gazon.

HEEFT HET KUNSTGRAS ONDERHOUD NODIG?

 Natuurlijke materialen zoals blaadjes, katjes van bomen en zaden van omringde vegetatie moeten verwijderd worden.Dit kan met een bladblazer/- zuiger of eenvoudig met een borstel of hark.

IS KUNSTGRAS MILIEUVRIENDELIJK?

Geen verspilling meer van kostbaar water en gedaan met grondwatervervuiling door chemische meststoffen en pesticiden. En daarbovenop is kunstgras 100% recycleerbaar.

Uitnodiging

Wilt u kunstgras laten aanleggen door een gespecialiseerd bedrijf?

We nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een afspraak zodat wij ook, samen met u, uw wensen en mogelijkheden kunnen doornemen en uitwerken.
Woont u in Regio 
Geel, Herentals, Mol, Turnhout, Lommel, Beringen, Tessenderlo, Diest, Aarschot, Heist-op-den-Berg of omstreken? Dan hoop ik u spoedig te mogen begroeten.

 
Vriendelijke groet,
PrimaTuin

Ons uitgangspunt is uw tuinplezier!

Wat kunnen wij voor u doen?

HEB JE VRAGEN?

Contacteer ons

Contactgegevens
PrimaTuin
Dokter Van de Perrestraat 225F,
2440 Geel, BTW BE0675.786.330
VUL HET FORMULIER IN